omslag
  NIEUWSBRIEF 1 - 23 november 2019

KLIK HIER OM DE NIEUWSBRIEF TE OPENEN IN UW BROWSER

Beste fans van 'Duimelotje',

Ruim 100 pakjes verstuurd
Door het enthousiasme van juf Tonny Sijm hebben we de afgelopen maand meer dan 100 boekjes van Duimelotjes verstuurd. We kregen heel veel enthousiaste reacties terug, ook van mensen die het als kind hadden gelezen en blij waren het nu weer terug te vinden.

Duimelotje weer opnieuw bekendheid geven?
Dat bracht ons op de gedachte dat we Duimelotje ook weer verder in Nederland zouden kunnen verspreiden, dan alleen in de kring rond de enthousiaste juf Tonny. Nu we eenmaal een herdruk in gang hebben gezet via 'printing on demand', is het makkelijker geworden om zo af en toe kleine aantallen te laten bij drukken.

Jullie als lezers kunnen daarbij helpen,
door deze mail en de links naar onze website en face-boek pagina door te sturen aan mensen uit jullie eigen netwerk. Vraag ze onze face-book pagina en daarmee onze berichten te volgen.

plaatje

Uitgeverij op leeftijd...
Onze uitgeverij bestaat inmiddels ruim 40 jaar en erg lang zullen we dit werk niet meer blijven doen. Eigenlijk waren we juist begonnen, de zaak af te bouwen, toen de enthousiaste bestelling van 'juf Tonny' ons bereikte...

Andere aanbiedingen
Dit afbouwen betekent dat er van sommige titels nog voorraden zijn die de komende tijd tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. En ook met 'Duimelotje' gaan we niet eeuwig door.

Bibliotheken
In de bibliotheken is Duimelotje inmiddels niet meer te vinden (nog 3 ex in heel Nederland). Daarom hebben we nu opnieuw een recensie exemplaar van de herdruk naar de Bibliotheekcentrale gestuurd, in de hoop dat daar bestellingen op zullen volgen. Het zou leuk zijn als ook de huidige generatie kinderen van het boekje kan genieten.

Duimelotje nog één keer in de schijnwerpers
Kortom, dit is een oproep aan iedereen om mee te helpen Duimelotje nog één keer in de schijnwerpers te zetten. Ook reacties van de kinderen zelf zijn welkom.

plaatje
logo NAAR FACE-BOOK PAGINA zwaluw NAAR DE WEBSITE