REACTIES van FANS op herdruk 'DUIMELOTJE'

SLUIT VENSTER
• Geweldig boek! Hilarisch ook.
Met veel plezier voorgelezen aan mijn kinderen! Een aanrader!
foto

• Wat fijn dat jullie Duimelotje nog een keer uitgeven, bedankt. Ik ben er erg blij mee!

• Mijn moeder is onlangs overleden. Een oud vriendinnetje van vroeger noemde dit in haar kaart. M'n moeder las dit zo vaak voor. Nu wil ik dit ook voor m'n kinderen gaan voorlezen.

• Ik heb het boek ooit bij mijn mentor op stage gezien. Nu heb ik dan eindelijk dit mooie boek kunnen bestellen voor mijn kleutergroep. Wat een fantastisch boek. De kinderen vinden het geweldig. Tijdens het voorlezen is het zo super stil!!

Van een klasgenootje van onze zoon:
Ik zou graag Duimelotje en Anneke Tanneke Toverheks bestellen. Heb nog vele leuke herinneringen aan dit mooie verhaal. Het was destijds extra indukwekkend omdat jullie de ouders waren van een vriendje van mij. Wat fijn dat jullie dit nog doen!

Van een vroeger buurmeisje:
Kan me nog herinneren dat we op die kleine krukjes zaten en dat Marianne van Albada weer stukjes ging voorlezen...zeer goede en fijne herinneringen.

Van de kleuterjuf, die ruim 40 jaar na het verschijnen van het boek, zoveel reclame maakte dat er weer een herdruk kwam:
1978....Duimelotje en Anneke Tanneke Toverheks deden in dat jaar hun intrede in mijn kleuterklas. De kinderen (en ik!) waren er stapelgek op. Mijn collega had er zelfs poppenkastpoppen bij gemaakt en ik heb er toen een heel project omheen gebouwd. Na dat jaar heb ik het ieder jaar voorgelezen in de kleuterklas en soms in groep drie en vier. Oud leerlingen hadden het vaak over dit boek en op een gegeven moment was het echt nergens meer te krijgen...ook niet op bv. marktplaats. Mijn eigen boek lag uit elkaar en een vriend heeft het toen weer opnieuw gebonden. Veertig jaar lang heeft dit boek met mij meegelopen en hoera! het werd een maand terug herdrukt! Ik wil het bijna van de daken schreeuwen: Koop dit boek want ieder kind heeft recht op Duimelotje en Anneke Tanneke Toverheks!
  MEER FANMAIL

Klik op foto
voor het omslag

HOMEPAGE
LAATSTE NIEUWS
ARCHIEF
Philippe Boucher
Marianne van Albada
BOEKEN UITGEVERIJ
Kinderboeken
Bijzondere Uitgaven
Poëzie
Recensie pagina
Diverse aanbiedingen
GLASATELIER
Glas-in-lood
Brandschilderen
Glas-fusen
Andere technieken
Glas te koop
Voorraadlijst
CONTACT / bestellen
Face-book pagina
Links